WIE IK BEN

BURO APOSTROPHE

Buro Apostrophe ondersteunt culturele instellingen en zelfstandige culturele ondernemers met zakelijke dienstverlening op het gebied van (online) marketing, communicatie, projectmanagement en fondsenwerving.

Paul Gisberts Buro Apostophe projectmanagement online marketing cultuurmarketing

Ik ben Paul Gisberts, oprichter van Buro Apostrophe. Sinds eind jaren negentig ben ik werkzaam in de cultuursector. Aanvankelijk als docent, maar tijdens en na mijn opleiding bedrijfskunde als projectleider en marketeer. 

Buro Apostrophe heeft de overtuiging dat creativiteit, kunst en cultuur waarde heeft voor mens en maatschappij en dat kunstenaars een belangrijke rol spelen in het bepalen van deze waarde. Buro Apostrophe is de katalysator die een reactie tot stand brengt tussen creatieve ideeën en concepten en de markt, zodat het effect relevant, zichtbaar en waardevol is voor alle betrokken partijen.

Buro Apostrophe is gespecialiseerd op het gebied van projectmanagement en marketing met een centrale rol voor online marketing in de marketingplannen van culturele organisaties. Op deze manier kan Buro Apostrophe culturele activiteiten en evenementen voorzien van een projectmatige aanpak en een effectieve marketing strategie. Graag werk ik samen met mensen uit mijn netwerk, zodat ieder project van maatwerk wordt voorzien. 

Je eigen project, campagne of wil je praten over een concept?

Neem gerust contact op.

 

Of bel naar: 06 36170353