ABOUT

Apostrophe verwijst naar het conceptalbum van Frank Zappa uit 1974. Het is een voorbeeld van conceptuele kunst waarbij het concept belangrijker is dan de esthetische of technische aspecten. Desondanks oogstte Apostrophe zonder artistieke concessies onwaarschijnlijk commercieel succes met een top tien-notering in de albumlijst. Buro Apostrophe wil de katalysator zijn die dit effect teweegbrengt door middel van projectmanagement en online marketing.

'VAN CREATIEF IDEE NAAR EEN CONCREET PLAN' '

"Ik hoop dat Paul van Buro Apostrophe in de toekomst betrokken blijft bij De Nieuwe Scene. Als projectleider en online marketeer verdient Paul mijn oprechte aanbeveling"
"Paul van Buro Apostrophe is een zeer harde en gedreven werker. Achter zijn rustige uitstraling schuilt een enorme bedrevenheid. Hij pakt zijn taken grondig en enthousiast aan"
"Na met Paul een project te hebben gedaan, kan ik duidelijk stellen, dat hij zoveel mogelijkheden en talenten bezit dat het jammer zou zijn dat hij daar niet alle kansen voor krijgt. Bij een volgende project zal ik zeker met hem samenwerken. U toch ook?"